Зелене масло - Image

Зелене масло

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Зелене масло - ця комбінація звучить незвично. Але прочитавши рецепт приготування цього масла, ви здивуєтеся наскільки просто і легко готується зелене масло. Таке масло виходить дуже ароматним і запашним, а головне дуже смачним. Готується кілька хвилин, а задоволення воно вам принесе чимало. Виходять дуже смачними бутерброди з таким маслом. До того ж його можна додавати в страви у якості соусу. Наприклад, таке масло добре поєднується зі стейками. Також його добре додавати в картоплю чи суп. Всі страви з таким маслом будуть просто незабутніми і дуже пікантними. Як бачите, сфера застосування такого масла необмежена, головне проявляти фантазію. До того ж , воно довго може зберігатися у холодильнику .

Інгредієнти

Вершкове масло

100 г.

Зелень кропу

10 г.

Зелень петрушки

10 г.

Часник

2 зуб.

Сiль

за смаком

Етапи приготування

01

Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати.

02

Видавити в зелень часник і посолити.

03

Зелену масу додати в масло кімнатної температури.

04

Ретельно перемішати і поставити в холодильник для охолодження.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв