
Яєчний паштет з корнішонами
Паштети, приготовлені вдома - це протерті до пастоподібного стану продукти. Інгредієнтами можуть служити субпродукти, м'ясо, овочі, гриби, яйця з додаванням вершкового масла і спецій. Навчіться готувати паштети, і Ви вирішите питання про смачні, апетитні, нескладні в приготуванні закуски для будь-якого прийому їжі протягом дня. Запропонований яєчний паштет із корнішонами - яскравий тому доказ. У списку інгредієнтів цього паштету корисні, доступні продукти. Паштет можна подавати з тостами, хлібом або в якості закуски на салатному листі, прикрасивши при цьому корнішонами. Порада: гірчицю можна використовувати за бажанням. Якщо паштет вийде дуже густим, виправте ситуацію, додавши ще трохи вершків.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Сир кисломолочний Домашній
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
60 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Огірки корнішони Ніжин солоні
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
7 г.
Соус Акура Чилі солодкий 200мл
7 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.
02
Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.
03
Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів