
Овочева фріттата
До чого ж можуть бути смачними овочі. З першого погляду може здатися, що що це звичайнісінька страва. Але в цьому і полягає її особливість. Вона повинно сподобається тим, хто стежить за фігурою і рахує свої кілограми. Адже що може бути смачніше запечених овочів? А якщо згадати, що вони ще й дуже легкі, то вам відразу ж захочеться спробувати приготувати цю страву. Не забуваємо і про те, що в баклажанах і цукіні дуже багато різних вітамінів. При цьому всьом вони дуже м'які. Подавати таку страву можна як самостійну або ж з яким-небудь гарніром. А ще хорошою ідеєю буде зробити до страви тости з якимось несолодким соусом.
Інгредієнти
Баклажани
2 шт.
Цукіні
3 шт.
Оливкова олія
за смаком
Тертий сир
80 г.
Яйця
6 шт.
Вершки
300 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Зелень
за смаком
Помідори
2 шт.
Етапи приготування
01
Нарізані на шматочки баклажани, цукіні і помідори підсмажити протягом хвилини-двох на сковорідці на оливковій олії.
02
Підсмажені овочі викласти у змащену маслом форму для запікання рівним шаром. Посипати зверху тертим сиром.
03
Виделкою збити яйця з нарізаною зеленню і вершками. Посолити, поперчити за смаком і залити сумішшю овочі у формі для запікання.
04
Відправити фріттату в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин. Потім дати 10 хвилин охолонути, нарізати на шматочки і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів