
Сирно-яблучна запіканка зі сметаною
Навіть найпростіша страва може бути дуже смачною, якщо до справи підійти з бажанням і вибрати правильний рецепт страви. Сьогодні ми вам пропонуємо дуже вдалий рецепт приготування десерту. По-перше, таку запіканку дуже легко і просто приготувати, по-друге, вам потрібні найпростіші і недорогі продукти, по-третє, результат вас дуже порадує. Сирно-яблучна запіканка зі сметаною буде доречною для дітей, так як наявність сирного кальцію дуже корисно для них. Приготування такої запіканки під силу навіть молодим господаркам, які тільки вчаться готувати. Така запіканка добре підходить на сніданок або вечерю. Поєднується з кавою, чаєм, какао. Подавати її потрібно зі сметаною, можна також полити улюбленим джемом або варенням.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Домашній
500 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Крупа манна Терра марка М 800г
2 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Етапи приготування
01
Сир протерти через сито в миску. Додати до сиру жовтки, розтерті з цукром, влити розтоплене вершкове масло, всипати манну крупу. Додати сіль і ванілін за смаком.
02
Білки збити в піну, вмішати в миску до сиру. Всі інгредієнти ретельно перемішати.
03
Змастити маслом форму для випікання і посипати панірувальними сухарями. Викласти у форму половину сирної маси.
04
Промити яблука, очистити від серцевини, нарізати тонкими шматочками, викласти зверху сирної маси.
05
Зверху яблук викласти другу половину сирної маси, зверху розподілити сметану, вилити збитий до піни білок.
06
Випікати 20 хвилин в розігрітій до 180°С духовці. Подавати запіканку гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів