Тонкий гранатовий пиріг - Image

Тонкий гранатовий пиріг

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Готувати домашню випічку – Ваш коник? Тоді запропонований рецепт спеціально для Вашої уваги. Тонкий шар свіжоспеченого коржа, просоченого ванільно-лаймовим сиропом, з дорогоцінними зернятками граната нікого і ніколи не залишить байдужим. Родзинка пирога – в його дивовижному тісті. Крім борошна, яєць і вершкового масла туди ж додається гранатовий сік, натуральний йогурт (без добавок) і цедра лайма. За рахунок великої кількості рідини тісто виходить дуже ніжним і соковитим. Ну, якщо вже відверто, то є в цьому пирозі один серйозний недолік: аж надто швидко він з'їдається до останньої крихти. Тому, якщо надумаєте порадувати сім'ю такою смакотою, готуйте відразу два, не помилитеся.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

180 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

7 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Гранат еліт

120 г.

Сік гранатовий відновлений 1л

100 мл.

Йогурт Фанні 2,2% 750г

100 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

5 г.

Цукрова пудра Aro 250г

100 г.

Лайм

50 г.

Етапи приготування

01

Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Просіяти до них борошно і розпушувач.

02

Додати до маси гранатовий сік, йогурт, трохи цедри лайма і знову збити. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.

03

Цукрову пудру змішати з соком лайма і ваніллю. Просочити цим пиріг, зробивши дірочки виделкою. Перед подачею прикрасити пиріг зернами гранату.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв