Теплий салат із кольоровою капустою - Image

Теплий салат із кольоровою капустою

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Теплий салат із кольоровою капустою – оригінальна вегетаріанська страва для справжніх цінителів здорового способу життя. Завдяки незвичайному поєднанню смаків його можна вважати екзотичним. У процесі запікання капусти в духовці необхідно періодично її помішувати. Замість винного оцту допустимо використовувати яблучний. Даний салат можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. У першому випадку смак всіх інгредієнтів відчувається сильніше. Холодний, салатик стає більш м'яким і просоченим заправкою. Перед подачею страву можна присипати кунжутним насінням або тертим пармезаном.

Продукти для рецепту

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
77.99 - 83.99

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

400 г

Інгредієнти

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Мед Літній Мед 750г

1,5 ст. л.

Кріп 70г

1 пучок

Шпинат пучок 100г

50 г.

Родзинки

1 жменя

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Оцет Анрі винний 6% 0,85л

3 ст. л.

Цукерки Roshen Mont Blanc з подрібненим мигдалем

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.

02

Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.

03

Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.

04

Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.

05

Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв