Цукрове печиво з сиром - Image

Цукрове печиво з сиром

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Ви любите дивувати своїх рідних смачною солодкою випічкою? Ви віддаєте перевагу домашньому печиву, а не магазинним солодощам? Або, може, ви вперше вирішили спробувати спекти домашнє печиво? У будь-якому разі рецепт цієї випічки вас зацікавить. Він незвичайний тим, що сир додається при замішуванні тіста. Як у рецепті лінивих вареників. Печиво виходит дуже солодким завдяки цукру і ,навіть, корисними. Адже сир необхідний діткам, для їх організму, що розвивається. Ви можете запекти печиво і подавати до сніданку, обіду або вечері з чаєм або молоком, щоб прикрасити сімейний вечір і створити затишну атмосферу або невеличке домашнє свято.

Інгредієнти

Сир кисломолочний

400 г.

Маргарин

200 г.

Борошно пшеничне

480 г.

Сіль

за смаком

Цукор

за смаком

Сода

0.5 ч. л.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно маргарин натерти на великій тертці, перемішати з протертим сиром. Потім посолити його.

02

Після цього змішати масу з борошном і содою, а потім замісити тісто. Тісто розкачати та вирізати кружечками.

03

Кожен з кружечків вмочити в цукор однією стороною, після чого скласти навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Це півколо знову однією стороною вмочити в цукор, і скласти, як в попередній раз.

04

Надрізати краї зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отримане печиво вмочити знову в цукор, а потім викласти на деко, цукровою стороною догори, і випікати до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Цукрове печиво з сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua