Полуничний сорбет - Image

Полуничний сорбет

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Полуниця

300 г.

Цукор

за смаком

Мед

за смаком

Яєчний білок

1 шт.

Сироп

за смаком

Етапи приготування

01

У блендері подрібнити полуницю.

02

Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.

03

Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.

04

Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.

05

Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Полуничний сорбет – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua