Бісквітний корж - Image

Бісквітний корж

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Як відомо, страва складається з безлічі дрібниць. Щоб навчитися готувати вишукані страви та шедеври, потрібно починати з малого, з основ кулінарії. Тому рецепт бісквітного коржа припадеться на замітку всім молодим хазяєчкам. Він допоможе, якщо ви тільки-тільки вчитеся пекти торти і хочете почати з найпростіших, щоб " набити руку". Найпростіше, що можна зробити - це спекти бісквітний корж і змастити його заварним кремом. Хоча зійде і будь-який інший, і навіть звичайне варення або згущене молоко. У всякому разі, швидкий десерт вам забезпечений. А вже коли ви навчитеся швидко робити бісквітні коржі, тоді і складніші страви будуть вам до снаги.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

350 г.

Яйце куряче С0 1шт

6 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

100 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

15 г.

Етапи приготування

01

Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Влити молоко. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і крохмалем. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 25-30 хвилин. Потім дістати, дати трохи охолонути і розрізати на 2-4 кола.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв