Вершковий сир з гарбузом і яблуками - Image

Вершковий сир з гарбузом і яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вершковий сир з гарбузом і яблуками – вишукана закуска для любителів витончених смаків. До того ж, рецепт простий і легкий у приготуванні. У запропонованій страві замість пюре з відварного гарбуза можна використовувати консервоване гарбузове пюре без цукру. Урізноманітніть рецепт і додайте кленовий сироп, після чого страва заграє смаковими нотками ніжної карамелі. Якщо Ви вирішили прикрасити дану страву не запеченими, а свіжими яблуками, наріжте їх тонкими дольками-слайсами, попередньо забравши кісточки, і посипте зверху корицею.

Продукти для рецепту

Сир вершковий Saint Andre 200г
299.00 - 315.00

Сир вершковий Saint Andre 200г

200 г

Інгредієнти

Сир вершковий Saint Andre 200г

3,5 ст. л.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

1,5 ст. л.

Гарбуз Хоккайдо

100 г.

Спеція Кориця мелена

за смаком

Яблука червоні Sergio сушені кільцями 150г

4 шт.

Етапи приготування

01

Відварити гарбуз, остудити, перекласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.

02

Додати в блендер до гарбузового пюре вершковий сир, цукор і корицю. Подрібнити. Перекласти суміш у миску, поставити в холодне місце.

03

Яблука очистити, нарізати середніми шматочками, запекти в духовці.

04

Подавати сир із печеними яблуками (при бажанні можна зі свіжими).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв