
Шоколадна кава
Фанати кави, рецепт для Вас. Мабуть, чашечка запашної кави - прикмета нашого часу. Якби існував музей кулінарних ароматів, кава була б там на одному з самих почесних місць, бо її аромат улюблений для величезної кількісті землян. Рецептів приготування кави величезна кількість, що дуже радує любителів цього самого популярного і відомого ще з 6-го століття напою. Нехай фахівці сперечаються про його користь і шкоду, а ми тим часом будемо насолоджуватися, без зловживання звичайно, цим божественним напоєм бадьорості. Скористайтеся запропонованим рецептом і приготуйте шоколадну каву. Це напій, в якому зварена кава - лише один із інгредієнтів, але це дуже смачно і ароматно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Вода негазована Аквуля 2л
450 мл.
Какао-порошок Аромікс 100г
45 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
125 мл.
Кава Чорна Карта Classic мелена 225г
500 мл.
Етапи приготування
01
Цукор змішати з какао-порошком, додати дрібку солі, влити гарячу воду. Перемішати до однорідної консистенції.
02
Додати в загальну суміш вершки і молоко, ванільну есенцію і зварену каву.
03
Всю суміш ретельно перемішати, охолодити і розлити по чашках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів