
Селера з сиром
Ця незвичайна закуска європейської кухні здивує Вас своєю простотою. Стебла селери дуже корисні і ароматні. В них міститься велика кількість всіх життєво важливих вітамінів і мінералів. Солонуватий смак дозволяє додавати в блюдо мінімум солі. А низька калорійність овоча робить цю запіканку справжньою знахідкою для людей, що прагнуть до схуднення. Запікаючись, сир обволікає селеру і віддає їй свій насичений, вершковий аромат. Спробуйте урізноманітнити страву і посипати селеру декількома, абсолютно різними за смаком і консистенцією, видами сиру.
Інгредієнти
Сіль
за смаком
Сир твердий
2,5 ст. л.
Масло вершкове
4 ст. л.
Селера
4 шт.
Етапи приготування
01
Вирізати стебла у селери в 15 см. від серцевини. Вирізати зовнішнє листя. Ретельно промити. Довести до кипіння підсолену воду в каструлі, висипати підготовану селеру, варити протягом 1 години.
02
Витягнути з каструлі, висушити від зайвої рідини. Перекласти у форму для випікання, посипати зверху тертим сиром.
03
Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 15 хвилин. Сир повинен стати золотистого кольору. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів