
Гарбузово-рисовий пудинг
Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту - гарбузово-рисового пудингу. Такий десерт дуже добре підійде до вечірнього чаю або ранкової кави. Гарбузово-рисовий пудинг - це в першу чергу вітамін С, який особливо цінний в осінній період, завдяки вмісту в пудингу апельсинового соку і гарбуза. А також вітаміни групи В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Цей вітамін допоможе позбутися прищів і зробити нігті міцними і красивими, а волосся пишним і здоровим. Наявні в гарбузі вітаміни А і Е є головною перешкодою, що не дозволяє з'явитися раннім зморшкам і передчасним ознакам старіння.
Інгредієнти
Рис
450 г.
Молоко
1 л.
Цукор
200 г.
Терта цедра апельсина
1 ч. л.
Апельсиновий сік
100 г.
Гарбуз
200 г.
Сіль
за смаков
Етапи приготування
01
Змішати рис, молоко, цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і сіль.
02
Дати закипіти. Варити рис на маленькому вогні 25 хвилин, помішуючи.
03
Порізати гарбуз кубиками, відварити в окремій ємності до м'якості. Додати в рис, накрити кришкою і дати трохи постояти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів