Гарбузово-картопляний салат - Image

Гарбузово-картопляний салат

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати завжди приємно готувати. Адже, найчастіше вони не вимагають багато часу, а результат виходить приголомшуючим. Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати дуже незвичайний, але дуже смачний і корисний гарбузово-картопляний салат. До його складу входять корисні інгредієнти, так що такий салат можна вживати людям у яких є деякі проблеми зі здоров'ям, в першу чергу з травленням. Гарбуз і шпинат - це можна сказати цілющі продукти. Вони містять повний комплекс вітамінів і мікроелементів. Цікаво відзначити, що гарбуз є носієм маловідомого вітаміну Т. Джерелом такого вітаміну є ще три продукти - це насіння кунжуту, курячі яйця, дріжджі. Вітамін Т в організмі не синтезується.

Продукти для рецепту

Стакан Солодкий кавун паперовий 250мл 6шт
28.00

Стакан Солодкий кавун паперовий 250мл 6шт

Інгредієнти

Стакан Солодкий кавун паперовий 250мл 6шт

400 г.

Картопля фасована

200 г.

Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г

50 г.

Цибуля біла

50 г.

Часник Iberica зубчики 100г

2 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

25 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

15 г.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

5 г.

Базилік Kotanyi подрібнений 9г

5 г.

Сіль Єгипет

3 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Перець червоний Мрія мелений 20г

2 г.

Шпинат пучок 100г

400 г.

Кмин Еко римський 15г

5 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

20 г.

Етапи приготування

01

Солодкий гарбуз почистити від шкірки та зернят і порізати невеликими кубиками. Почистити та порізати кубиками картоплю. У велику кастрюлю налити воду та покласти порізаний гарбуз та картоплю. Вода повинна покривати овочі. Дати воді закипіти та зменшити вогонь. Накрити кришкою та варити на повільному вогні 15-20 хвилин або поки овочі не стануть достатньо м'якими. Злити воду та відставити овочі.

02

У велику сковорідку налити соняшникову олію та дати їй нагрітися. Тонко порізати червоний солодкий перець та білу цибулю, часник подрібнити. Покласти солодкий перець, цибулю та часник і часто помішуючи, смжити на середньому вогні, поки цибуля не стане прозорою. Додати коричневий цукор, та смажити ще хвилин 5, поки цукор добре не перемішається та не розчинеться. Забрати з вогню.

03

Додати на сковорідку кмин, базилік, сіль, чорний перець. Акуратно перемішати те, що смажилося на сковорідці з вареною картоплею та гарбузом. На широку тарілку викласти шпинат, зверху помістити гарбузово-картопляний салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв