Гарбузовий хліб - Image

Гарбузовий хліб

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком. Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним. А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість. Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

500 г

Сода харчова 500г

5 г

Кориця Еко мелена 20г

10 г

Гарбуз Хоккайдо

300 г

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Горіхи Мигдаль 150г

150 г

Сіль Єгипет

за смаком

Тунець Diamir в рослинній олії 80г

250 мл

Етапи приготування

01

Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

02

Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.

03

З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.

04

Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.

05

Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв