Порційні курники - Image

Порційні курники

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Більш простий рецепт традиційного багатошарового російського пирога. Курник відомий з давніх часів і подавався він, в основному, на великих сімейних святах і весіллях. Можна начинку замінити і більш традиційною для курника: припущенний рис із маслом і яйцями, дрібно нарізана курка з молочним соусом і смажені гриби з цибулею. У даному ж рецепті пропонується для начинки використовувати картоплю, цибулю і фарш (свинячий, яловичий або курячий, за вашим бажанням). Такі порційні пиріжки робляться набагато простіше і швидше традиційного великого курника. Вони набагато зручніші звичайного пирога і ідеально підійдуть для подачі до м'ясного, овочевого або курячого бульйону.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

700 г.

Маргарин

250 г.

Вода

250 мл.

Дріжджі сухі

10 г.

Цукор

5 г.

Сіль

за смаком

Картопля

660 г.

Цибуля

120 г.

Фарш

500 г.

Яйце

1 шт.

Етапи приготування

01

Дріжджі змішати з цукром і склянкою теплої води. Розчинити дріжджі повністю і залишити на 10 хвилин.

02

Просіяне борошно змішати із замороженим маргарином і подрібнити блендером (повинні вийти крихти). Потім додати сіль, зробити заглиблення і влити, потроху, дріжджі. Замісити тісто, скачати його в кулю, замотати харчовою плівкою і покласти в холодильник на 30 хвилин

03

Картоплю помити, очистити і дрібно нарізати. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати цибулю із картоплею, додати сіль і перець, перемішати.

04

Тісто розділити на 20 однакових частин і розкачати. На кожен коржик покласти трохи картопляної начинки, потім фарш. Скріпити краї, щоб вийшов трикутник. Залишити заготовки на 15-20 хвилин.

05

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на деко пиріжки, змастити яєчним жовтком і поставити в духовку. Випікати близько 15-20 хвилин. Потім дати ще 3-5 хвилин полежати у вимкненій духовці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Порційні курники – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua