Крамбл з сливи
Крамбл зі сливи - це приклад смачного і корисного десерту. Цей англійський десерт легкий в приготуванні і не вимагає тих надзвичайних старань, які потрібні для тортів і тістечок. Завдяки вівсяним пластівцям і сливі страва має багато корисних елементів. Вона легко може замінити вам повноцінний сніданок. А кориця дарує десерту манливий аромат, який зігріває в прохолодну погоду. При цьому крамбл відмінно підходить і до холодного чаю у спекотний сезон. Приготувавши крамбл, беріть чашечку чорного чаю, парасольку і йдіть на прогулянку під дощем, що накрапає, - все це подарує відчуття того, що ви перебуваєте в Англії.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
200 г.
Масло вершкове
150 г.
Цукор
100 г.
Пластівці вівсяні
200 г.
Сливи
100 г.
Кориця
3 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 170°C градусів. Холодне масло нарізати на шматочки і змішати з борошном і цукром, щоб вийшли масляно-борошняні крихти. Додати вівсяні пластівці і добре перемішати. Викласти тісто на пергаментний папір і поставити в духовку на 10 хвилин.
02
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Викласти сливи у форму для запікання, додати корицю, зверху накришити тісто. Поставити в духовку на 15-20 хвилин і випікати при температурі 170°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів