
Печиво з мигдалем, корицею та імбиром
Рецепт сподобається всім, хто любить мигдаль і мигдалеву випічку. За запропонованим рецептом виходить печива приблизно 45 штук. Тому пропонується очистити від шкірки саме 45 горіхів. Вони потрібні для прикраси: горішки вдавлюються в кожний коржик, сформований із тіста. Мигдаль можна замінити волоськими горіхами або фундуком. Щоб надлишок прянощів: меленого імбиру і кориці не перебивав смак мигдалю, не перестарайтеся з їх додаванням у випічку. Не перетримуйте печиво в духовці, інакше воно стане твердим і буде кришитися. Пісочне печиво з мигдалем, корицею і імбиром вийде ароматним, ніжним, розсипчастим і хрустким.
Інгредієнти
Вершкове масло
150 г.
Цукор
150 г.
Ванільний цукор
2 ч. л.
Яйця
3 шт.
Мигдаль
100 г.
Мелений імбир
1 ч. л.
Кориця
1 ч. л.
Розпушувач
2 ч. л.
Борошно
400 г.
Етапи приготування
01
Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
02
Далі мигдаль очистити від шкірки.
03
Решту мигдаля подрібнити в блендері.
04
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
05
У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.
06
Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.
07
На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.
08
У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів