Персики під ванільним кремом - Image

Персики під ванільним кремом

Кількість порцій: 2Час приготування: 3 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Персики під ванільним кремом - це дуже легкий і м'який десерт, який полонить вас і всіх, хто його спробує, з першої ложечки. Адже смак соковитих персиків разом зі сметаною і йогуртом - це неперевершений мікс легкості і повітряності. Персики - джерело корисних вітамінів. При цьому цей фрукт робить десерт дуже смачним. От у вас вже дві причини, щоб приготувати цю страву. А коли ви його спробуєте, то вже не зможете відмовитися від задуму зробити десерт сімейним. Подавати такі ласощі можна не тільки своїм рідним за вечерею, а й гостям, які прийшли приємно провести час. Смачний десерт і весела бесіда - і приємний вечір вам забезпечений.

Продукти для рецепту

Сметана ХМЗ 20%
91.00

Сметана ХМЗ 20%

за 1 кг

Інгредієнти

Сметана ХМЗ 20%

4 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Пудинг Kent Boringer ванільний 83г

40 г.

Персик Мельник Сад Фермерський

2 шт.

Етапи приготування

01

Персики порізати на невеликі кубики і розкласти по двох формочках.

02

У мисці збити сметану, йогурт, цукор і порошок для пудингу. Залити цією сумішшю фрукти. Накрити формочки плівкою або фольгою і прибрати в холодильник мінімум на 3 години.

03

Розігріти духовку до 200°С. Форми поставити в духовку і готувати до золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв