
Паштет із копченим лососем і кропом
Паштет із копченим лососем і кропом - цікавий варіант рибного паштету. Для рибних паштетів можна використовувати варену, солону або копчену рибу. У запропонованому рецепті це копчений лосось. У традиційних рецептах рибного паштету пропонується подрібнити рибу до однорідної маси. Особливість цього рецепту в тому, що половину зазначеної в рецепті кількості копченого лосося потрібно подрібнити у блендері, змішавши з сиром маскарпоне і кропом, а другу половину додати в однорідну масу у вигляді маленьких шматочків. Паштет можна подавати як закуску, а можна намазувати на бутерброди або розкласти в кошички з листкового тіста. У будь-якому випадку паштет буде відмінною прикрасою святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
230 г.
Кріп 70г
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
115 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У чашу блендера викласти сир маскарпоне. Подрібнити кріп, додати його в чашу блендера, влити також лимонний сік.
02
Нарізати дрібними шматочками лосось, половину додати в чашу блендера, подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси.
03
Викласти рибну масу з чаші блендера в миску, додати другу половину нарізаного лосося, перемішати, додати сіль і перець за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів