Апельсинові кекси - Image

Апельсинові кекси

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Кекси можна назвати окремим видом десертів, а не просто випічкою. Адже хто не любить кекси? Ці круглі, маленькі грудочки тіста можна комбінувати з іншими інгредієнтами, аби урізноманітнити десерт. Наприклад, апельсинові кекси замінять вам сонечко в похмуру погоду, піднімуть настрій своїм ніжним смаком, а також стануть хорошим другом чашці чаю або кави. Такий кекс легко поміститься в сумочку і зможе порадувати вас в обідню перерву, подарувати вам трохи сонечка, коли, здається, нічого не виходить. А апельсинова цедра освіжить ваші думки і прожене переживання, на місце яких прийде гармонія. Насолоджуйтесь, адже щастя в дрібницях!

Інгредієнти

Апельсин

120 г.

Масло вершкове

150 г.

Цукор

100 г.

Розпушувач

10 г.

Ваніль

5 г.

Борошно пшеничне

250 г.

Яйце куряче

2 шт.

Етапи приготування

01

Апельсин помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Вичавити сік з апельсина. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити.

02

Додати в яєчно-масляну суміш сік і цедру. Всипати просіяне борошно з розпушувачем. Довести тісто до однорідної консистенції.

03

Духовку розігріти до 200. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Апельсинові кекси – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua