
Омлет по-арабськи з м'ясом
Точної історії виникнення такої страви, як омлет ніхто не знає. Але слово omelette - французьке, тому й прийнято вважати, що витоки омлету знаходяться у Франції. Найбільш поширена версія про виникнення цієї страви розповідає історію про те, як король Богемії Франц-Йосиф I поїхав на полювання, під час якого дуже зголоднів і йому не залишалося нічого іншого, як заглянути до звичайних простих людей. Селянам, які були дуже ошелешені таким візитом, довелося приготувати обід з усього, що у них було - яйця, молоко, борошно і родзинки. Королю настільки сподобалась ця страва, що він наказав своїм кухарям вдосконалити її і внести в свій раціон. З тих пір і почалося поширення омлету по різним кухням світу, які привносили щось своє в рецепт, і тепер ми можемо обирати кожен день новий варіант цієї страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
200 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
70 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ч. л.
Зелень мікс 100г
60 г.
Сіль Єгипет
4 г.
Етапи приготування
01
Перекрутити м'ясо в м'ясорубці 2 рази, збити яйця, посікти дрібно зелену цибулю і змішати з яйцем, молоком і борошном.
02
Додати в суміш фарш, вилити приготовану масу в форму, змащену маслом, запікати омлет в духовці до готовності.
03
Такий омлет прийнято подавати з гарніром з картоплі або рису і з зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів