
Омлет з сьомгою
Омлет - улюблена багатьма страва, для приготування якої злегка збиті яйця з'єднують з молоком (або вершками) і смажать. Омлет можна готувати з різними добавками, використовуючи для цього м'ясні чи рибні продукти, свіжу зелень, овочі. Приготуйте омлет із сьомгою. Сьомга, як і будь-яка риба, - дуже цінний продукт. Крім цього, ця риба має важливу здатність не накопичувати в своєму складі шкідливі елементи. Вживання сьомги важливе для профілактики багатьох грізних серцево-судинних захворювань, для зниження рівня холестерину, для процесу омолодження. Протеїни, що містяться в сьомзі, засвояться організмом дуже легко, відновивши при цьому сили. Порада: при подачі омлет можна полити розтопленим вершковим маслом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
100 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
40 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сьомгу помити, відділити м'ясо від кісточок. Нарізати рибу невеликими довгастими шматочками. Додати до риби сіль і перець.
02
Яйця збити з молоком у пухку масу. Змішати яйця і сьомгу. Смажити омлет на розігрітій сковороді на рослинній олії. Подавати гарячим з салатом або гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів