Грибний пиріг - Image

Грибний пиріг

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У наш час нескладно знайти рецепт пирога. На багатьох сайтах є велика кількість рецептів пирогів, як солодких так і не солодких. Ми вам пропонуємо рецепт грибного пирога. Ви запитаєте чим він кращий за інших? Ми вам відповімо на це питання. По-перше наш грибний пиріг дуже простий у приготуванні, і це надає йому величезний плюс. Адже, всього за дві години, причому майже годину ви будете його тільки випікати, займаючись при цьому своїми справами, на вашому столі буде стояти чудова, паруюча страва з грибів. По-друге пиріг, приготований по-нашому рецепту, здивує вас своєю ніжністю, м'якістю і оригінальним смаком, завдяки особливому набору продуктів. Ці переваги не можуть вас не змусити приготувати грибний пиріг.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

250 г

Сіль Єгипет

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

60 мл

Гриби Гливи

900 г

Масло вершкове домашнє

20 г

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

20 г

Кмин Еко римський 15г

10 г

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

70 г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

475 мл

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

475 мл

Горіх мускатний Auchan мелений 55г

за смаком

Яйце куряче С0 1шт

6 шт.

Етапи приготування

01

Змішати склянку борошна з сіллю. Додати вершкове масло, змішати міксером на найнижчій швидкості. Поступово додати решту борошна і холодну воду. Перемішати все до однорідної маси.

02

Тісто замісити, згорнути в кулю, обернути в харчову плівку. Покласти в холодильник на 1 годину. Форму для пирога змастити маслом.

03

Дістати тісто, тонко розкачати на присипаної борошном поверхні. Перекласти тісто у форму, зробивши бортик з тіста близько 3 см. Поставити форму з тістом в холодильник на 20 хвилин.

04

Духовку розігріти до 160 градусів. Застелити тісто папером для випічки і зверху засипати сухою квасолею. Випікати протягом 30-40 хвилин до золотистої скоринки. Обережно дістати квасолю і папір. Основу охолодити.

05

Гриби помити і нарізати кубиками. Нагріти в сковороді олію. Викласти нарізані гриби, додати сіль і перець. Тушкувати близько 5 хвилин, поки гриби не почнуть ставати м'якими. Зменшити вогонь до середнього, викласти вершкове масло, нарізану цибулю і кмин. Тушкувати близько 10-12 хвилин, потім охолодити.

06

Змішати до однорідного стану молоко, вершки, яйця, 1,5 чайної ложки солі, перець і мускатний горіх. Сир натерти на тертці. Викласти на дно основи пирога третину сиру і половину грибів. Залити половиною суміші гриби.

07

Додати ще третину сиру і гриби. Вилити другу половину молочної суміші і додати останню третину сиру. Випікати близько 90 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодити і дістати з форми.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв