Морквяні сирники - Image

Морквяні сирники

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Морквяні сирники - поживна і в той же час дуже корисна страва. Крім цього виграшні переваги цього рецепта - простота і мінімум часу на приготування. Корисність його основних інгредієнтів: кисломолочного сиру і моркви ні в кого не викликає сумнівів. Ці сирники, безсумнівно, сподобаються тому, хто стежить за своєю фігурою або просто є прихильником здорового харчування. Для приготування морквяних сирників можна використовувати сиру або злегка відварену моркву або ж морквяний жмих, який залишився після приготування морквяного соку. Ви не в захваті від смажених страв? Запечіть морквяні сирники в духовці.

Інгредієнти

Морква

2 шт.

Кисломолочний сир (5%)

250 г.

Яйця

2 шт.

Цукор

2 ст. л.

Борошно

4 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву натерти на дрібній тертці.

02

Кисломолочний сир розім'яти виделкою або протерти через сито. Перемішати всі інгредієнти. З отриманої маси зліпити сирники і обваляти з двох сторін у борошні.

03

Обсмажити сирники на сковороді на слабкому вогні на соняшниковій олії до золотисто-коричневої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Морквяні сирники – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua