Диня з полуницею - Image

Диня з полуницею

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Цей рецепт буде достатньо актуальним у теплу пору року, коли підходить сезон полуниці і динь. Такий десерт можна з легкістю робити навіть зранку, тому що він не займе багато часу, але його смак точно сподобається вам і вашим рідним. Напевно всі хочуть подовше полежати в ліжку, а цей десерт забере у вас так мало часу, що ви можете собі дозволити цю слабкість. До того ж, в десерті дуже багато вітамінів, які містять в собі диня і полуниця. Коли будете подавати десерт, не забудьте додати м'яту для аромату і морозива для ще більш приємного смаку. Відмінний десерт припаде до смаку всім, хто його спробує і подарує незабутні хвилини насолоди.

Продукти для рецепту

Оцет Kuhne червоне вино 250мл
108.60

Оцет Kuhne червоне вино 250мл

250 мл

Інгредієнти

Оцет Kuhne червоне вино 250мл

150 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Полуниця

125 г.

Диня

0,6 кг.

Етапи приготування

01

У невеликій каструльці змішати вино і цукор. Варити на слабкому вогні до тих пір, поки рідини не стане в два рази менше. Дати охолонути.

02

Порізати полуницю на половинки і обережно додати в сироп.

03

Диню очистити і тонко нарізати, укласти шматочки в тарілку. Полити зверху сиропом з полуницею.

04

Можна подавати з м'ятою або морозивом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Диня з полуницею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua