Пісні бананові булочки - Image

Пісні бананові булочки

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

У період великого посту особливо хочеться побалувати себе і своїх рідних смачними солодащами. У цьому випадку на допомогу прийде наш рецепт пісних бананових булочок без молока і яєць. Такі ласощі припадуть до душі не тільки тим, хто поститься, але і всім любителям бананової випічки. Особливість цих булочок в тому, що вони довгий час не черствіють, зберігаючи смакові якості. Зробити випічку більш ефектною допоможуть вівсяні пластівці, що залишилися. Не потрібно збивати блендером бананову м'якоть: занадто рідке пюре може погано пропектися. Тому краще розім'яти фрукт виделкою. Бананова маса з маленькими грудочками додасть тісту м'якість і ніжну текстуру. Вживати булочки краще теплими або розігріти після охолодження.

Продукти для рецепту

Банани SantaVita сушені 100г
34.30 - 42.60

Банани SantaVita сушені 100г

100 г

Інгредієнти

Банани SantaVita сушені 100г

2 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

15 г.

Пластівці вівсяні

200 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

10 г.

Вода негазована Аквуля 2л

30 мл.

Горіхи Мигдаль 150г

50 г.

Етапи приготування

01

Банани очистити від шкірки і розім'яти в пюре. Додати олію і перемішати. Горіхи подрібнити. Змішати просіяне борошно, пластівці, розпушувач, горіхи.

02

З'єднати пюре і суху суміш. Замішати тісто і сформувати невеликі булочки. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв