Манго в імбирно-м'ятному сиропі - Image

Манго в імбирно-м'ятному сиропі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Вашій увазі оригінальний варіант десерту родом з далекого В'єтнаму, який не тільки здивує Ваших гостей, а й уб'є їх наповал. А все тому, що в ньому настільки незвичайне на перший погляд, проте гармонійне і вдале поєднання екзотичного манго і ароматного солодкого сиропу з пекучого імбиру і освіжаючої м'яти. «Азіатське яблуко» (так називають тропічний плід індійського манго) має ніжну волокнисту структуру і солодкий смак, що ідеально підходить для його витримки в імбирно-м'ятному сиропі. Прикрасьте готовий десерт залишившимися гілочками свіжої м'яти. Простий в приготуванні, яскравий десерт не залишиться непоміченим на Вашому святковому солодкому столі.

Інгредієнти

Імбир свіжий

10 г.

Вода

200 мл.

Цукор

60 г.

М'ята свіжа

40 г.

Манго

400 г.

Етапи приготування

01

Імбир помити і нарізати пластинками. У невелику каструлю вилити воду, додати цукор і імбир. Варити суміш на вогні близько 7 хвилин. М'яту помити, додати в сироп, вимкнути вогонь і залишити на 5 хвилин.

02

Процідити сироп через сито. Манго помити, очистити і нарізати часточками. Викласти фрукти в креманки, залити сиропом і поставити в холодильник. Залишити охолоджуватися на 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Манго в імбирно-м'ятному сиропі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua