
Зелена шакшука
2
Где никогда не закрывают границы? На наших кухнях! И сегодняшний рецепт израильской шакшуки на новый манер — яркий тому пример. Один кусь — и вы будто бы на шумных улицах Тель-Авива. Поэтому скорее изучайте новый рецепт, покупайте нужные ингредиенты в METRO и готовьте.
Інгредієнти
Яйця курячі METRO Chef вищої категорії С0
6
Зелена цибуля
2
Бебі шпинат METRO Chef
500г
Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
2 ст. л.
Сир «Фета METRO Chef оригінальна 30 %»
250г
Сіль «METRO Chef харчова морська, помел № 0»
за смаком
Перець чорний мелений METRO Chef
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізаємо цибулю. Нагріваємо на середньому вогні велику глибоку сковороду. Наливаємо в неї оливкову олію. Додаємо цибулю та пасеруємо 2–3 хвилини.
02
Додаємо шпинат. Солимо, перчимо. Перемішуємо, поки шпинат не почне м'якшати.
03
Розбиваємо яйця та акуратно виливаємо їх на сковороду. Накриваємо кришкою та тримаємо на вогні від двох до п'яти хвилин, залежно від бажаного ступеня готовності. А потім посипаємо попередньо нарізаною фетою та відразу подаємо на стіл. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів