
Зелений салат з грушею і редисом
Одним з найулюбленіших вами може виявитися цей надзвичайно корисний і смачний літній салат. Поєднання запашної груші, як символу довговічності, з унікальним набором ефірних олій, що підвищують захисні сили організму, яскраво червоного хрусткого редису з його гоструватим смаком і візитної картки італійської кулінарії трохи пріснуватої, пружної, але в той же час ніжної моцарели, сподобається найвитонченішим гурманам. Волоський горіх надасть особливого пікантного смаку цьому салату, а його чудові смакові якості і корисні властивості зроблять це блюдо воістину джерелом прекрасного здоров'я і чудового настрою для вас.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Vita Verde Бебі мікс 200г
100 г
Груша
1 шт.
Редис
100 г
Сир Славія Моцарела 50%
100 г
Волоський горіх
50 г
Лимон
50 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату помити і обсушити.
02
Грушу помити, видалити серединку і нарізати скибочками або кубиками.
03
Редис помити, відрізати хвостики, нарізати на тонкі скибочки.
04
Моцарелу нарізати на половинки або чвертинки (якщо кульки великі).
05
Волоські горіхи обсмажити на сухій сковорідці, після чого не дуже дрібно порізати.
06
Для заправки змішати оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Заправити цим салат.
07
Страва готова! Смачного.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів