
Оладки пісні
Людям, що дотримуються посту, можна не відмовлятися від приготування улюбленої багатьма страви - оладок, а скориставшись цим рецептом, приготувати пісні оладки. Звичайно ж, їх готують без продуктів тваринного походження (яєць і кефіру). Запропоновані оладки дріжджові, хоча можливий і бездріжджовий варіант пісних оладок: із содою або розпушувачем. Порада: розвівши дріжджі в підігрітій воді, треба почекати, поки на поверхні води з'явиться піна. Після порційного додавання борошна і замішування тіста до консистенції густої сметани дайте час тісту "підійти" (збільшити свій об'єм приблизно в 2 рази). Знадобиться приблизно півгодини. Важливо набирати тісто ложкою для викладання на сковороду, не перемішуючи.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
30 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розвести дріжджі в підігрітій воді. Додати цукор, сіль, просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти сковорідку. Не перемішуючи тісто, викладати столовою ложкою на сковорідку. Обсмажити оладки до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів