
Десертна ковбаса з коньяком
Скажіть, чи є людина, яка не пам'ятає, як у дитинстві мами робили до свят смачні десертики. Мабуть, такі спогади вічні. І напевно один з улюблених таких десертів був "домашня солодка ковбаса". Але тепер-то ви самі собі господині і господарі, і готувати належить вже вам для своїх дітей або просто рідних. Тому ми прийшли до вас на допомогу, запропонувавши трохи змінений рецепт десертной ковбаси. У нашому рецепті для аромату і смаку можна додати коньяк. Може бути, що такий рецепт і не зовсім для дітей - подумаєте ви. Але якщо коньяку додати зовсім трохи, то він ніяк не подіє на організм, але при цьому своїм ароматом полонить всіх.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко згущене варене
200 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
400 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Мигдаль
40 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
10 мл.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
20 г.
Етапи приготування
01
Половину печива подрібнити в блендері дуже дрібно, другу половину разом з мигдалем - крупно. Вершкове масло розтопити. Додати згущене молоко, масло, коньяк, какао. Довести тісто до однорідної маси.
02
З маси сформувати «ковбасу». Замотати її в харчову плівку і покласти в холодильник мінімум на 1 годину. Перед подачею нарізати на скибочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів