
Сирно-рисова запіканка з вишнею
Нагодувати дитину кисломолочним сиром – справа непроста, часом навіть нездійсненна. На жаль, діти не розуміють, від якого цінного, багатого на вітаміни і мікроелементи молочного продукту вони відмовляються. Пропонуємо Вам невелику хитрість: представити «противний» і докучливий кисломолочний сир у вигляді смачної, корисної і оригінальної страви, від якого не відмовиться жоден малюк. Сирно-рисова запіканка з вишнею проста в приготуванні і прекрасна як у теплому, так і охолодженому вигляді. Якщо Ви все ще не уявляєте, як можуть поєднуватися рис і кисломолочний сир – просто приготуйте цю чудову запіканочку і самі все зрозумієте. Яскраві вишневі ягідки надають особливий присмак ласощам і роблять їх соковитими і дуже красивими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
300 г
Рис пропарений
100 г
Вишні упаковка 500г
200 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
50 г
Стружка кокосова
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Рис відварити до готовності.
02
Яйця збити з цукром до білого кольору. Додати сир, збити в однорідний крем. Змішати з рисом.
03
У змащену маслом форму викласти шар сирної маси, потім вишню і втиснути її злегка. Так заповнити всю форму.
04
Запікати при 180 градусах близько 1 години. Гарячу запіканку посипати рубаним шоколадом, щоб він розплавився і кокосовою стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів