Печиво з айвою - Image

Печиво з айвою

Кількість порцій: 10Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Впевнені, що таке печиво Ви ще не готували. Печиво з айвою - оригінальна, смачна випічка. Айва перебуває в близькому спорідненні з яблуками та грушами. За причини дуже терпкого і кислого смаку і можливих проблем з травленням сиру айву їсти не рекомендується. Її вживають, тільки піддавши тепловій обробці. Айву можна відварити або запекти, як у запропонованому рецепті. І тут відбуваються чарівні зміни: перед нами - м'який і солодкий фрукт, і фрукт, до слова, дуже корисний. Плоди айви багаті на пектинові сполуки. В них багато заліза. Дуже цінними є властивості, якими володіє айва: в'яжуча, кровоспинна, сечогінна і антисептична. Айва сприяє зниженню рівня холестерину в крові.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 4.95

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Цукор ванільний Auchan 8г

за смаком

Борошно 7 1кг

300 г

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г

Пудра цукрова Auchan 200г

250 г

Масло вершкове домашнє

60 г

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л

150 г

Лимон

1 шт.

Етапи приготування

01

Яйця, ванільний цукор і цукрову пудру ретельно розтерти ложкою до однорідності.. Додати розм'якшене вершкове масло. Лимон помити, цедру натерти на тертці. Додати до яєчної маси цедру та натерту на тертку айву і потроху додавати просіяне борошно, постійно перемішуючи.

02

Із тіста сформувати тонкі "ковбаски" завдовжки близько 8-10 см. Айву, що залишилася,  нарізати тонкими скибочками, макнувши кожну скибочку в цукор. Деко змастити вершковим маслом, укласти на нього "ковбаски", кожну злегка розрізавши уздовж ножем. У розріз вкласти скибочку айви і випікати при 150 градусах протягом 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв