Сирник з абрикосами - Image

Сирник з абрикосами

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Головна хитрість сирнику – використання картопляного крохмалю (або манної крупи) замість борошна. Завдяки цьому він виходить неймовірно ніжним і повітряним, але при цьому досить пружним. Замість звичайного кисломолочного сиру рекомендуємо використовувати покупний або власного приготування сирний крем – густу масу з перетертого кисломолочного сиру, вершкового масла, цукру і збитих яєць. Туди ж можна додати різні смакові добавки – ваніль, цедру лимона, какао-порошок. Загалом, експериментуйте згідно Вашим смаковим уподобанням. Наш сирник не звичайний: на корж по всій поверхні викладаються половинки стиглих абрикос. Виходить дуже смачне, оригінальне і красиве частування до чаю.

Продукти для рецепту

Крем сирковий President Cир Ніжний нежирний 0,2% 250г
38.00 - 45.50

Крем сирковий President Cир Ніжний нежирний 0,2% 250г

250 г

Інгредієнти

Крем сирковий President Cир Ніжний нежирний 0,2% 250г

200г

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2шт

Цукор Ваш Цукор 10кг

50г

Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г

40г

Абрикос ананасовий

400г

Етапи приготування

01

Яйця збити з цукром в пишну світлу тягучу масу.

02

Додати сирний крем і добре перемішати.

03

Всипати крохмаль, просіяний через сито, і перемішати до однорідності.

04

У форму діаметром 20 см, змащену маслом і посипану борошном, викласти тісто і втиснути в нього половинки абрикосів.

05

Випікати при 180 С 40-45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв