Булочки з дріжджового листкового тіста з грушею і волоськими горіхами - Image

Булочки з дріжджового листкового тіста з грушею і волоськими горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете приготувати ароматні булочки з фруктовою начинкою без тривалої метушні з тістом? Це можливо. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує зробити цю хрустку домашню випічку з готового листкового дріжджового тіста. Це дуже просто і швидко. І взагалі, якщо таке тісто про всяк випадок зберігається у вашій морозилці, то вам не страшний ні несподіваний прихід гостей, ні питання про те, що б такого смачного приготувати до чаю.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове

1упаковка

Жовтки яєчні

4шт

Цукор

350г

Груші (Конкорд, Боск або Анжу)

500г

Лимон

1шт

Ванільний екстракт

за смаком

Кардамон

Бад’ян

Вершки для змазування

100мл

Волоські горіхи для присипки

200г

Етапи приготування

01

Заздалегідь необхідно розморозити тісто.

02

Приготуйте джем: шматочки груш засипте цукром і додайте цедру лимона, викладіть суміш у сотейник і закип'ятіть, зменшіть вогонь, додайте прянощі і варіть 30 хв. У кінці влийте сік лимона.

03

На квадратики з тіста викладіть охолоджений джем, загорніть. Зверху тісто змастіть жовтками, збитими з вершками.

04

Випікайте булочки 15 хвилин, температура не повинна бути занадто високою. Готовий десерт посипте підсушеним подрібненим волоським горіхом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв