Булочки баварські - Image

Булочки баварські

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Булочки баварські - ароматні, м'які та ніжні, солодкі і надзвичайно смачні закуски до чаю, кави або какао. Також ці кружечки радості послужать відмінною компанією до склянки теплого молока, яке так корисне для дітей. Ви можете використовувати будь-який джем на ваш смак або ж міняти начинку при кожному новому приготуванні. Ваші маленькі домочадці будуть у захваті від таких булочок. До речі, вони дуже популярні в Німеччині, від того й назва пішла - з казкової, повної замків Баварії. Приготувати таку смакоту дуже просто - варто лише спробувати і призвичаїтися. Насолоджуйтесь і даруйте радість вашим близьким!

Інгредієнти

Борошно

500 г.

Дріжджі сухі

1.5 ч. л.

Сіль

щіпка

Цукор

50 г.

Яйця

2 шт.

Молоко

300 мл.

Джем для начинки

150 - 250 г.

Етапи приготування

01

У великій мисці для замішування тіста змішати дріжджі з 0,3 склянки теплого молока. Почекати, поки дріжджі набухнуть. Влити молоко, що залишилося, а також додати вершкове масло і цукор. Перемішати, поки цукор не розтане.

02

З'єднати борошно, сіль, яйця, додати дріжджі з молоком і маслом. Замісити некруте дріжджове тісто, дати піднятися.

03

Розділити тісто на 13-15 частин, руками зробити коржики, покласти чайну ложку начинки, заліпити і сформувати кульку.

04

Керамічну форму рясно змастити вершковим маслом. Укласти щільно булочки, між ними також змастити маслом.

05

Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 15 хвилин при температурі 150°С.

06

Вийняти, полити маслом, вершками, можна присипати трохи цукром, ваніллю. Пекти ще 15 хвилин до готовності, щоб вся рідина увібралася.

07

Подавати з ванільним соусом або будь-яким фруктовим сиропом. А можна просто присипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Булочки баварські – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua