Бринза в тісті - Image

Бринза в тісті

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Існує багато прекрасних страв, які ґрунтуються на м'яких сортах сиру: сулугуні, бринзі, адигейському сирі. Бринза – сорт сиру, що повсюдно використовується в слов'янських (і не тільки) країнах, так що прості рецепти страв з бринзи будуть актуальні для кожного. Бринза в тісті - оригінальна закуска до пива. Варіантів приготування цієї страви, як завжди, безліч. Можна смажити на сковороді невеликі шматочки сиру в тісті, можна зробити один великий «пиріг», який потім розрізати на частини, можна запекти бринзу в духовці. Бринзу в тісті можна подавати і як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса або птиці.

Продукти для рецепту

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
67.99 - 89.30

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

Інгредієнти

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Борошно 7 1кг

1 ст. л.

Жир-сирець від обвалки яловичий Skott Smeat заморожений ~2 кг

2 ст. л.

Спеція Перець чорний мелений

1/3 ч. л.

Перець червоний мелений Pripravka 20г

1/3 ч. л.

Базилік Kotanyi подрібнений 9г

1/3 ч. л.

Бринза Кілія Балканська 45%

500 г.

Етапи приготування

01

Яйця збити. Додати червоний перець, борошно і добре збити.

02

Бринзу нарізати товщиною 1,5-2 см. Посипати базиліком і дати постояти 15 хвилин.

03

На сковороді розігріти жир. Шматочки бринзи вмочити в гострий кляр і смажити на розігрітому жирі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв