
Млинці з яблуками та карамеллю
Ох, як же приємно в заслужений вихідний день поласувати свіжими домашніми млинцями, запиваючи їх теплим чаєм або свіжим молоком. Не поспішаючи та із задоволенням. Такими, наприклад, будуть млинці з яблуками та карамеллю. Яблуко - джерело свіжості і вітамінів. Крім того, яблука легко дістати в будь-яку пору року. Вони корисні для нашого організму. Карамель зробить млинчики солодкими і смачними. Подавайте їх зі сметанним кремом або будь-яким соусом, на ваш смак. Усі, хто їх спробує, будуть облизувати пальчики і просити добавки. Цей незабутній смак ще нікого не залишив байдужим!
Інгредієнти
Борошно
1 склянка
Молоко
250 мл.
Цукор
120 г.
Яйця
2 шт.
Сіль
щіпка
Рослинна олія для піджарювання
7 ст. л.
Яблука
6 шт.
Лимон
1 шт.
Мелена кориця
0,5 ч. л.
Вершкове масло
2 ст. л
Сметана 25-30%
1 склянка
Цукрова пудра
3 ст. л.
Етапи приготування
01
У велику миску влити 125 мл. води, молоко, додати 2 ст. л. цукру, яйця і сіль. Все збити міксером до однорідного стану.
02
У цю суміш просіяти борошно, ще раз збити до однорідності. Дати тісту постояти приблизно 15 хвилин.
03
Сковороду прогріти на середньому вогні, влити 0,5 ст. л. рослинної олії, туди ж влити тісто для млинця. Обсмажити з двох сторін.
04
Таким чином обсмажити всі млинці, кожного разу додаючи на сковороду трохи олії і попередньо перемішуючи тісто.
05
Для начинки яблука очистити і нарізати дрібними кубиками.
06
З лимона вичавити близько 20 мл. соку і натерти 1 ч. л. цедри.
07
Полити яблука отриманим соком, посипати лимонною цедрою і корицею.
08
У сковороді на середньому вогні розтопити вершкове масло, всипати цукор, що залишився і готувати, періодично помішуючи, поки цукор не стане бурштинового кольору.
09
Тоді додати яблука і продовжувати готувати, поки вони не стануть м'якими.
10
Отриманою начинкою наповнити млинці.
11
Для крему сметану збити з цукровою пудрою.
12
Подавати млинці гарячими із сметанним кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів