
Фруктово-горіхове асорті
1
Покажіть нам того, хто сказав, що не можна їсти на ніч солодке. А ми у відповідь поділимося рецептом фруктово-горіхового асорті. Зберігайте, щоб не загубити, купуйте необхідні продукти та тіште себе корисними цукерками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фініки без кісточки
70г
Фруктова суміш Metro Chef сушена 500г
70г
Фундук
70г
Мигдаль
70г
Мед Бартнік різнотрав'я з молочком матковим 250г
2ст.л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1ч.л.
Стружка кокосова
за смаком
Етапи приготування
01
Усі сухофрукти заливаємо теплою водою та тримаємо до розм'якшення 30-60 хвилин. Обсушуємо та видаляємо з них кісточки.
02
Викладаємо в блендер всі інгредієнти, а також поливаємо лимонним соком. Збиваємо. Додаємо мед та знову пропускаємо через блендер.
03
Формуємо цукерки із сухофруктів у вигляді кульок. Кожну кульку обвалюємо у кокосовій стружці та горішках.Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів