
Аранчіні
Хочете спробувати дуже смачну страву гарячих і пристрасних італійців? Їхня кухня славиться не тільки стравами з тіста, але і більш корисними і не такими калорійними. Наприклад, аранчіні. З італійської дослівно перекладається як "маленькі апельсини". Цю назву страва отримала завдяки своїй кулястій формі і насиченому вогненому кольору, який виходить завдяки паніровці в сухарях. Цю страву можна назвати цілком повноцінною, тому що тут є і гарнір (рис), і м'ясо, і гриби, і сир. Завдяки такій начинці вся страва виходить дуже ніжною на смак, але в той же час досить таки ситною. Так що можете її подавати навіть за святковий стіл.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сир Dziugas Пармезан 40%
50 г.
Гриби Гливи
300 г.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
1 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Часник
3 зубчики
Сухарі панірувальні
за смаком
Борошно 7 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити рис в підсоленій воді.
02
Додати розмочений в гарячій воді шафран, 2 ст. л. вершкового масла і тертий пармезан. Перемішати.
03
Рис остудити, додати 1 яйце, перемішати.
04
Для начинки на олії підсмажити цибулю, гриби, посолити, поперчити. Додати подрібнений часник і зелень.
05
Остиглий рис розділити на 10 маленьких кульок. Кожну кульку нафарширувати 1 ст. л. грибної засмажки.
06
Отримані рисові кульки обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях.
07
Обсмажити аранчіні до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів