Яблучний стругаль - Image

Яблучний стругаль

Кількість порцій: 8Час приготування: 55 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Бажаєте здивувати рідних черговим солодким кулінарним шедевром, але всі можливі і неможливі рецепти Ви вже випробували? Хочеться різноманітності? Не засмучуйтеся, адже Ви напевно не знали про чудовий стругаль – різновид пирога, що представляє собою два шматочки повітряного солодкого бісквіта, між якими розташовується густа, але м'яка і соковита фруктова начинка. Найбільш часто стругаль печуть з кисло-солодких пружних яблучок, чим і пропонуємо Вам сьогодні зайнятися. Пиріг виходить настільки ніжним і розсипчастим, що рекомендуємо готувати його в рознімній формі, інакше Ви ризикуєте його просто поламати. А ще він настільки смачний і ароматний, що з'їдається, будучи ще гарячим, буквально в лічені хвилини.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

300 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

400 г.

Маргарин Olkom столовий 82,2%

150 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Сода харчова 500г

3 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 кг.

Етапи приготування

01

Розм'якшений маргарин змішати з просіяним борошном і содою. Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і додати до борошняної суміші, трохи пом'яти.

02

Яблука помити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Духовку розігріти до 200°C. Викласти частину тіста (2/3) на дно форми, потім яблука і знову тісто. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 50 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв