Англійський вишневий чай - Image

Англійський вишневий чай

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фруктовий чай - це завжди смачно, насичено і свіжо. Чай із фруктів легко втамовує спрагу в спекотний день, зігріває, якщо ви змерзли взимку або восени і підсилює імунітет, якщо ви захворіли. Вишневий чай має темно-червоний колір. Але це далеко не всі його принади. Його смак з легкою кислинкою сподобається всім, хто не любить дуже різкий чай. Вишня, як відомо, хороший борець з анемією, вона допомагає виводити з організму азотисті шлаки.

Інгредієнти

Вишня (свіжа або заморожена)

200 г.

Свіжа м'ята (за бажанням)

2 гілочки

М'ятний чай

2 пакетики

Мелений імбир

дрібка

Гвоздика

4 розетки

Кориця

1/2 ч.л.

Мед або цукор

за смаком

Чорний шоколад (за бажанням)

50 г.

Етапи приготування

01

Якщо використовується свіжа вишня - промити її і видалити кісточки. Заморожену вишню злегка разморозити.

02

У невелику каструльку покласти вишню, пакетики м'ятного чаю, листочки м'яти і спеції.

03

Влити 2 склянки холодної води.

04

На середньому вогні довести воду майже до кипіння (але не кип'ятити!).

05

Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити ще приблизно на 3-5 хвилин, щоб відвар настоявся.

06

Розлити напій по склянках або чашках разом із вишнями. Підсолодити за смаком.

07

Якщо подавати чай холодним, дати йому трохи охолонути і покласти в кожну склянку кубики льоду. Гарячий чай добре подавати, посипавши його зверху густим шаром натертого на дрібній терці чорного шоколаду.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

4

35 хв

Англійський вишневий чай – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua