Хашбраун - Image

Хашбраун

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хашбраун страва для нас нова. Буквально кілька років тому про неї ніхто й не знав. А між іншим хашбраун - це традиційний сніданок в США. Готується він дуже швидко і легко. Рецептів приготування хашбрауна теж є чимало. Але можна почати з приготування класичного хашбрауна, рецепт якого маємо честь вам сьогодні запропонувати. Цей рецепт складається з самої картоплі і спецій, тому для приготування цієї страви вам нічого більше не потрібно. Але також є і більш складні рецепти, про які також не варто забувати. Подають хашбраун тільки гарячим. Його можна вживати як окрему страву, так і в якості гарніру, наприклад, з котлетою або рибою.

Інгредієнти

Картопля

2 шт.

Вершкове масло

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Кинути в киплячу воду, проварити 2-3 хвилини.

02

Відкинути на друшляк, дати воді стекти, картопляну стружку віджати. Додати сіль, перець, перемішати.

03

У сковороді розігріти 1 ст. л. вершкового масла. Викласти картоплю, розрівняти.

04

Смажити під кришкою з двох сторін на повільному вогні по 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Хашбраун – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua