
Заварний крем
Так-так, всі ми знаємо і пам'ятаємо смак заварного крему. Напевно, найчастіше цей смак асоціюється з тортом "Наполеон". Мабуть майже кожна мама хоч раз пекла його на якесь свято або ж навіть просто так. І можливо майже кожен вже не раз пробував варити заварний крем сам. Але ж немає нічого краще, ніж ще раз нагадати те, що, здавалося б, і так відомо. Витративши всього 15 хвилин свого часу на приготування крему - і хороший десерт вже майже готовий! Адже його можна використовувати не тільки як крем до певного торту . Ним можна мазати різні коржі, або навіть печиво. Досить чергувати шари: печиво і крем. Коли печиво просочиться, воно буде м'яким, а смак - непередаваним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Борошно 7 1кг
50 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Молоко потрібно закип'ятити.
02
Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор і борошно. Добре перемішати.
03
У жовтки влити гаряче молоко і перемішати.
04
Поставити масу на вогонь і варити до загустіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів