
Медові курячі крильця гриль
Хто сказав, що курячі крильця не смачні, тому що в них мало м'яса? При бажанні з них можна зробити чудову страву. Варто змастити їх медом - і смак відразу ж змінюється. Завдяки меду курячі крильця такі популярні, і багато хто любить їх саме в такому вигляді. Ми ж додамо, що подавати їх варто з овочами і якимось соусом для більш пікантного смаку. До того ж, зелень додасть страві літню свіжість і соковитість, а соус зробить крильця м'якішими. Зробіть легкий гарнір з картоплі, наприклад, і сміливо подавайте гостям за стіл. Запевняємо, що всі будуть просити поділитися рецептом цих м'яких крилець.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Курячі крильця Наша Ряба Апетитна Солодкий чилі
18 шт.
Соус соєвий Chong 1л
4 ст.
Часник
1 зубчик
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
2 ст. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
2 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Крильця помити і обсушити. Змішати соєвий соус з часником, олією і вином, залити сумішшю крильця і маринувати їх, періодично перевертаючи, 2 години в холодильнику.
02
Мариновані крильця необхідно обсушити, поставити на електрогриль, смажити при максимальному нагріві 12 хвилин, час від часу перевертаючи.
03
Намастити крильця медом і смажити ще по 2 хвилини з кожного боку, перемкнувши гриль на режим середнього нагріву.
04
Подавати крильця гарячими зі свіжими овочами та зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів