Виноград сушений - Image

Виноград сушений

Кількість порцій: 10Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам рецепт приготування такого продукту, як виноград сушений. Ви правильно зрозуміли - це справжнісінькі родзинки. Саме ми пропонуємо вам рецепт приготування родзинок в домашніх умовах. Нічого складного в цьому немає, потрібно тільки дотримуватися всіх вказівок даного рецепту. Дуже широко родзинки застосовуються в кулінарії країн Близького і Середнього Сходу. Ще б пак, там в кулінарії дуже знаються. У нас родзинки також використовують в кулінарії, в основному для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів, компотів, квасів, морсів і різних вишуканих страв. Шляхом нескладних комбінацій ви зможете приготувати цей чудовий сушений виноград у себе вдома.

Інгредієнти

Виноград

1 кг.

Вода

1 л.

Сода

5 г.

Етапи приготування

01

Виноград очистити від гнилих ягід. Великі грона розділити на кілька частин.

02

Для розчину потрібно змішати 5 г. соди і 1 л. води і нагріти до кипіння.

03

Опустити грона в розчин на 5 сек., Промити проточною водою і виставити на сонці.

04

Сушити від 15 до 20 днів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Виноград сушений – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua