Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід українська овочі літо › Овочевий суп із фаршем
Овочевий суп із фаршем

Овочевий суп із фаршем

Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт легкого і в той же час дуже ситного і поживного овочевого супу. Цей неймовірно легкий, смачний, незвичайний за смаком супчик можете приготувати і в якості основної страви, і якості першої страви. В якості основної страви його добре готувати влітку, коли не хочеться їсти важку їжу і дуже наїдатися. У цьому випадку він поєднає для вас і першу страву, і другу. Він стане для вас відмінним обідом. Обов'язково радимо вам спробувати його, може, він стане і вашим улюбленим супчиком також. Готувати його не надто важко. Цей суп до того ж дуже корисний, тому що містить в собі дуже багато корисних інгредієнтів. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 70 хв

  1. 1. Фарш — 500 г.
  2. 2. Цукіні — 300 г.
  3. 3. Баклажани — 300 г.
  4. 4. Капуста — 250 г.
  5. 5. Помідори — 300 г.
  6. 6. Стебла селери — 300 г.
  7. 7. Морква — 150 г.
  8. 8. Цибуля ріпчаста — 150 г.
  9. 9. Зелень — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Чорний мелений перець — за смаком
  12. 12. Соняшникова олія — за смаком
  13. 13. Вода — 2,5 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати. Стебла селери також дрібно нарізати.

  2. Баклажани і цукіні нарізати невеликими кубиками.

  3. Капусту дрібно покришити соломкою.

  4. Помідори нарізати невеликими кубиками.

  5. Моркву натерти на середній терці.

  6. У каструлі, на соняшниковій олії, трохи обсмажити цибулю, додати моркву і теж трохи обсмажити.

  7. Потім у каструлю додати баклажани і цукіні й тушкувати хвилин 5.

  8. Після чого додати капусту, селеру і помідори і знову залишити тушквати хвилин на 5.

  9. Після чого налити в каструлю близько 2,5 літрів води і на невеликому вогні довести до кипіння. Посолити, поперчити.

  10. Поки суп доходить до кипіння, скатати з фаршу невеликі кульки або шматочки. Коли суп закипить, додати фарш і залишити варити ще 15 хвилин.

  11. Готовий суп подавати, посипавши трохи зеленню.