
Ванільна сирна запіканка
Нижче наведено саме той рецепт, який прийнято вважати за основу сирної запіканки, з необхідним пропорційним поєднанням. Основний рецепт, який вже ви можете змінювати на власний смак. Додавати і подавати запіканку можна з чим завгодно. Додати можна цукати, шматочки шоколаду, горіхи, родзинки. На дно запіканки можна покласти мюслі або печиво з вершковим маслом, тоді у запіканки буде смачна, трохи хрустка основа. Також, за бажанням, в саму запіканку або на дно можна покласти фрукти (наприклад, банани, яблука, ягоди, шматочки запеченого гарбуза зі спеціями). Подавайте її теплою чи охолодженою, зі сметаною, соусами, джемами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
750 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
30 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати до яєчної суміші сметану, протертий через сито сир і добре перемішати. Просіяти борошно і додати до сирної маси. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Сирне тісто викласти у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів