Гарбуз із фруктами
- 1. Гарбуз — 400 г.
- 2. Апельсин — 0,5 шт.
- 3. Чорнослив — 50 г.
- 4. Яблуко — 1 шт.
- 5. Волоські горіхи — 50 г.
- 6. Банан — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування знадобляться гарбуз, апельсин, банан, яблуко, чорнослив і волоські горіхи.
Чорнослив залити окропом на 5-7 хвилин.
Гарбуз нарізати великими кубиками.
Яблуко почистити від шкірки і насіння, порізати кубиками.
Банан порізати великими кружечками.
Горіхи крупно поломати руками, чорнослив розрізати на 2 частини.
Банки помити, витерти насухо. Закласти в них гарбуз, щільно притискаючи руками.
Гарбуз закрити шаром яблук.
На яблука вкласти горіхи, чорнослив і банани.
З половини апельсина зняти цедру і вичавити.
Додати цедру в банки і залити апельсиновий сік.
Закрити банки шматочками фольги. Поставити банки в холодну духовку, потім включити духовку на 160-180°C і запікати 30 хвилин.
Готовий десерт викласти на тарілку і подати теплим! Смачного!